Cel mai mare magazin de ceas de la Londra Bond Patek Philippe tocmai stradal deschis

Patek-Philippe-White-Dial-Watch-87

Patek-Philippe-White-Dial-Watch-87

La început, Patek Philippe Maison la numarul 16 a fost un magazin cu doar 85 de metri pătrați, acum este mărit la 420 de metri pătrați, impresionant a apelat la cel mai mare magazin de ceas de pe Bond Street din Londra. Thierry Stern, presedintele Patek Philippe a declarat că au fost întotdeauna pregătește să se extindă și să îmbunătățească locația din Londra, pentru a deveni unul dintre doar trei dintre magazine, deținut integral de orologerie din lume.
Stern a magazinului spune ca „The London Bond Street Salonul a fost achiziționată în 1997, la momentul președinției tatălui meu, este o parte din istoric și prestigioasa Patek Philippe se adresează, alături de Rue du Rhône, la Geneva și Place Vendôme din Paris.”
Inspirat de Art Deco, designerul francez Reda Amalou alege să împartă peste sol și etajele inferioare, care și-a dat magazin un aspect uimitor. În plus, accesorii de mobilier personalizat special concepute și dezvoltate pentru iluminatul Patek Philippe ceasuri sunt, de asemenea, un alt punct culminant pentru acest magazin.
Materiale cum ar fi piele, alabastru, paltin sunt incluse. Și există o gamă f culori naturale pentru a crea alama merge de la bej deschis la bronz închis, și un sentiment de lux atenuată, setarea de pe mobila. De asemenea, puteți găsi toate elementele decorative, inclusiv 21 de cazuri de afișare care oferă cea mai largă gamă de Patek Philippe ceasuri disponibile în Marea Britanie.
O scară în spirală sub un candelabru serios impresionant duce în jos la parter inferior. Și chiar acolo la parter inferior, puteți găsi un centru de servicii de artă, două ceasornicari full-time Patek Philippe-instruiți sunt acolo de așteptare pentru cerințele dumneavoastră.