ceasul potrivit
ceas replica
ceasuri contrafăcute
ceasuri fake

In zilele noastre, ceas clienții și pasionații de ceasuri din întreaga lume sunt mai mult și mai certăreț și stricte cu privire la precizia de timp si consistenta. Ah! Aici este o veste interesanta pentru acesti oameni, pentru că gigantul ceas de companie-omega- tocmai a susținut că le-ar folosi o certificare nouă și mai ample de guvernul elvețian controlate agenție METAS. Înainte de aceasta, certificare COSC a fost utilizat de către Chronometer elvețian ceasuri replica Omega. Pur și simplu pune, în conformitate cu declarația Omega, lor in-house mișcările produse ar deveni mai precise și exacte. Cel mai important motiv al acestei schimbări este faptul că tehnologia de Master Co-Axial al companiei a combinat bine un tip unic de rezistența și scaparea proprietăților magnetice împreună. În această privință, se pare că modul cel mai cuprinzător și extins de certificare a unui ceas automat va fi utilizat în producția ulterioară de Omega.

ceasuri replica Omega

ceasuri replica Omega

Hai să mergem să vedem cum funcționează exact, practic.
Ceasuri, și în special a celor mai mari-end sunt uneori vândute cu anumite certificat emis de către terți – cele mai frecvente fiind certificatul COSC Cronometrul (ceasuri replica rolex este cel mai important client COSC lui). Certificarea COSC Chronometer este cu privire la acuratețea și performanța, iar alții o dovadă a originii, calitatea execuției, sau fiabilitatea în cauză ceasului. Recent, există o mulțime de schimbări mari și mișcări ale companiei ceasuri replica online, care sunt toate pot fi luate în considerare ca evoluții extrem de impresionante – cu cele mai recente știri fiind că calibre sale care poartă „master” desemnare în numele lor sunt extrem de anti-magnetic, fără a fi necesară o scut de fier moale. Am discutat despre mișcarea de Master Co-Axial mai în detaliu în articolul nostru despre Seamaster 300 master Co-axial (hands-on de aici).
Astăzi, un alt pas înainte uluitoare sunt anunțate de Omega la Geneva: Omega va începe să lucreze împreună cu METAS, Institutul Federal Elvețian de Metrologie pentru a furniza sale de Master Co-axial cu o certificare foarte strictă și favorabilă incluziunii și, probabil, mai important, de a inova un nou standard și extrem de complexe de certificare ceas, care vor fi oferite altor branduri, chiar si non-Swatch Group.
Astăzi vă peste 90% din calibrele Omega sunt mișcări co-axiale și aproximativ 10-15% din această sumă sunt master Co-axial (standuri anti-magnetice) mișcări. Omega a promis că în cele din urmă toate sale interne de mișcările efectuate vor fi „Master Co-Axial.” O caracteristică foarte elegant de certificare METAS – spre deosebire de certificare COSC – este ca purtatorul de orice ceas echipat cu un METAS master Certified Co-Axial mișcare va fi capabil de a vizita site-ul Omega și de a folosi numărul lor de ceas unic în serie pentru a verifica performanța specifică din ceasul lui / ei în timpul procesului de certificare.
Cu toate că cooperarea dintre ceasuri replica și METAS pare foarte interesant pentru mulți oameni, există încă mai sunt unii adversari și suspecți. Ei se îndoiesc de faptul că mișcările in-house sunt extrem de complicate, deși Omega a promis deja o performanță mai bună în acuratețe și cronometrare. Nu există nici o modalitate practică de a depune mărturie ea, în special pentru clienții. Cu toate acestea, ca răspuns la acele voci disidente, Omega a susținut că societățile și-a prezentat deja un set

ceasuri fake

ceasuri fake

complet de cerințe stricte pentru proceduri, care este în măsură să asigure utilitatea și fiabilitatea noilor tehnici. Mai mult decât atât, un plus de valoare și piese distinctive sunt oferite în mișcările de Master Co-Axial pentru a menține unic de Omega de la alți concurenți. În 2015, Omega ceasuri cu noua certificare va fi afișată. Și chiar în anul următor, o nouă facilitate de producție din Bienne, Elveția, lângă sediul Omega este construit pentru a găzdui noul departament și echipamente vor fi deschise.