O mare de știri: Rolex Submariner 116610LV este eliberat

rolex-daytona-mechanism-white-38mm-women-watch-rd4050-64 rolex-daytona-mechanism-white-stainless-steel-watch-rd3896-67 rolex-daytona-mechanism-white-stainless-steel-watch-rd4029-51Rolex ceasuri replica merită credit pentru o rată de succes, care pune Hulk ecranizare Marvel rușine. Cu studiourile de bani s-au cheltuit pe „The Incredible Hulk” reporneste din 2003 fiasco-ul lui Ang Lee, o piuliță raid ar putea orologiu aproximativ un deceniu de evenimente la Christie marquee si Antiquorum. În contrast, Rolex a lovit box-office „verde” cu prima lovitura.
În timp ce durabilitatea renumit fiecare poate sa fi fost singura lor fir comun pentru o jumătate de secol, apariția Baselworld 2010 al Rolex Submariner 116610 LV „Incredible Hulk”, legat pentru totdeauna cele două icoane din Rolex și benzi desenate Marvel. Aparent, ca urmare a acestei popularitate copleșitoare, mulți dintre prietenii mei „non-monitorizare” – care se pare că au văzut acoperire Rolex Submariner peste tot – au cerut ca am explica ce afacere mare este.
Acesta nu are nevoie de mult preambul; este un mare verde Rolex Submariner. Se combină „Super Case” / „Maxi Dial” din 2008 a lui 116619 Submariner, cu o ramă verde și un cadran verde, iar tu ești unul pe forum on-line de la o distanță glumească spunând gama-explozie de Rolex colector infatuare. Rolex Submariner și „The Incredible Hulk”, finalizat puțin probabil cursul lor de coliziune de 48 de ani, în 2010. Se pare ca toate cele cinci minute au trecut de la Basel între LV lui ’10 dezvăluie și transformarea sa de la Bruce Banner decorum mitului radioactiv răgușit. Critic, „Hulk” a rupt din schema de culori a predecesorului său, care a prezentat o ramă verde, în tandem cu un cadran negru.
Adevărul fi spus, Bruce întotdeauna a venit peste ca mai mult de un fel Rolex Milgauss de tip, dar un Submariner standard nu s-ar părea în totalitate în afara de loc pe încheietura mâinii. Este o alegere treaz, la urma urmei. Pur și simplu pare atât de diferit de orice am vazut de la Rolex înainte și totuși în același timp, ceasuri contrafăcute de îndată ce te uiți la ea îți dai seama că e tot ce am așteptat de la marca.
Cu toate acestea, rama Cerachrom verde și selectorul metalic Sunburst al Submariner 116610 LV nu sunt atinge sobru. Sunt incredibil. Rolex a debutat LV 116610 „Hulk” ca moștenitorul 16610 LV modelul său foarte iubit aniversarea a cincizecea, care a debutat în 2003 pentru a marca o jumătate de secol de orologiu se arunca cu capul favorit din lume.
rezistența la zgârieturi și scuffs este la fel de formidabil ca un cristal de safir, si restrictionare un rezultat pozitiv cu adevărat catastrofal (de exemplu, o „Omule, unde e brațul meu?” nivel de traume), numai diamant sau violență sporită gamma poate mar Cerachrom. Cadranului verde, care Rolex a descris ca fiind „aurul verde” la lansarea sa, este un finisaj metalic model soleil care radiază de la intersecția dintre mâini și trage ochii față masca de potrivire. În lumina directă, cadranul are un efect tridimensional și morphs între nuanțe de verde ca dans de lumină peste modelul său blând de cereale Sunburst. Ramele ceramice colorate rămân o raritate chiar și în anul 2014, iar farmecul acestui Submariner rămâne așa cum sa arătat astăzi ca la debutul în 2010. cadran Cerachrom ceasuri replica ieftine Rolex continua metamorfoza de la Sub neschimbat la super-erou. Pentru prima dată, ceramica companiei proprietare a fost pronunțată în verde Rolex, iar efectul este … zdrobitor. La prima vedere, am văzut Submariner prin sticlă am fost sceptic. Dar acum, că am avut o șansă de a ține ceasul și încercați să-l, eu sunt de fapt convins că acest lucru este cel mai bun cureaua acestui stil disponibile în prezent.
In timp ce schema de culori „Hulk” a fost o noutate 2010, detalii mai bine reliefate dial și „greoi” proportii de caz a debutat pe Submariner 2008 116619 „Smurf”. La fel ca Hulk însuși, apariția și intensitatea acestui cadran sunt altceva decât statice. meditațiile lascive de pe Smurfette fără a aduce atingere, nu a existat puține despre faptul că mega-dolar aur alb super-Sub pentru a anima mentalitatea adolescent perpetuu care conduce sport de lux de vânzări CEASURILE.
Rolex nu reușește să livreze durabilitate, dar rafinament este celălalt pilon al reputației sale. În acest scop, Submariner 116610 LV anilor încorporează depuse de platină în adânciturile indicilor și cifre ale măștii ceramice.