Rolex Daytona 116500 cu cronograf de curse

Știm cu toții că prețul de vânzare cu amănuntul nu este o reflectare exactă a valorii reale de piață a acestui ceas ultra-dorabil. Deoarece producția de oțel inoxidabil Daytona este relativ fixă, cererea pentru acestea este destul de mare și fiecare comerciant cu amănuntul din întreaga lume are o listă lungă de așteptare pentru acest model.
De fapt, o replica nou-nouță din oțel inoxidabil Rolex Daytona ref. 116500 de ceasuri se vând în mod constant pentru trei ori prețul lor de vânzare cu amănuntul nou-nouț pe piața secundară, pur și simplu deoarece cumpărătorii și colecționarii sunt dispuși să plătească peste retail pentru a sări peste lista de așteptare de mai mulți ani.
Mai mult, în ciuda faptului că Daytona 116500LN din oțel inoxidabil și ceramică este acum disponibil de mai bine de jumătate de deceniu și în fiecare an există mai multe exemple în circulație decât anul precedent, ceasul rămâne aproape imposibil de cumpărat la un retail. nivel. Prețurile second-hand continuă să crească de la un an la altul, iar listele de așteptare la comercianții cu amănuntul autorizați par să fie din ce în ce mai lungi.
Având în vedere că falsul Rolex Daytona ref. 116500LN este cu ușurință unul dintre cele mai de dorit (și greu de găsit) ceasuri din lume, există destul de multe întrebări frecvente despre acest ceas iconic de lux. liste de asteptare.
Deși sunt scumpe, ceasurile Rolex Daytona sunt, în general, investiții foarte bune. Modelele Rolex de epocă se vând cu mult mai mult decât prețurile lor originale de vânzare cu amănuntul, unele modele selecte vânzându-se cu sute de mii de dolari. Chiar și modelele contemporane care sunt încă în producție precum ref. 116500LN vinde adesea pe piața secundară pentru mai mult de două ori prețurile de vânzare cu amănuntul nou-nouțe, pur și simplu pentru că sunt atât de greu de găsit și exclusiv de deținut.
Fiind unul dintre cele mai prestigioase și populare replica ceasuri din întregul catalog Rolex, cererea pentru Daytona 116500LN este probabil să rămână surprinzător de puternică. Cu o listă de așteptare la comercianții cu amănuntul pentru acest ceas de când a fost anunțat pentru prima dată în 2016, credem că Ref. 116500LN este o investiție excelentă atât pentru pasionații de ceasuri, cât și pentru colecționarii serioși și își va păstra valoarea pentru mulți ani de acum înainte.