ROLEX DATEJUST II 116300 in cadran alb

Găsirea unui cadran alb frumos și clar din arhivele replica Rolex este întotdeauna un răsfăț. Modelul 116300 este poate cea mai demnă variantă Datejust II realizată vreodată, iar opțiunea clasică de cadran alb completează perfect această frumusețe. Indexurile sale sunt inteligente, profesioniste și lasă cazul să vorbească. Dacă proporțiile lui Datejust II vă atrag atenția, dar nu sunteți prea pasionați de afișajele experimentale, acesta este cel potrivit pentru dvs.
Cadranul alb Rolex Datejust II 116300 reprezintă un punct de intrare atractiv în linia Datejust II și, de obicei, este mai puțin costisitor decât frații săi cu ramă canelată. Deși puteți găsi 116300 de modele cu cadrane marcate cu cifre romane, versiunea clasică cu index baston completează cel mai bine liniile curate ale cadrului neted a colecției și carcasa Oyster de 41 mm.
Pentru cei care caută ceva cu puțin mai multă strălucire și strălucire, modelul 116334 cu cadranul cu diamante este probabil cea mai bună alegere. Fabricat în întregime din metal alb, este mai discret decât modelul în două tonuri, în timp ce finisajul ardezie albit la soare înmoaie strălucirea diamantelor doar suficient pentru a face din această redare orientată spre lux a lui Datejust II un potențial purtător de zi cu zi.
Rolex Datejust II 116334 aduce, de asemenea, farmecul suplimentar al unei rame canelate din aur alb. Datejust II a fost de scurtă durată, dar asta s-a întâmplat mai ales pentru că era puțin prea înaintea timpului său. Abia acum, la câțiva ani după ce a fost întrerupt, începe să experimenteze aprecierea care i-a lipsit atunci când a fost introdus pentru prima dată, iar modelul poate fi găsit cu o varietate de cadrane unice care nu există pe niciun alt ceas replica Rolex.
Există un val disperat de modele Rolex Datejust II care folosesc un cadran cu cifre romane rar întâlnit. Ca de obicei, marcatorul de ora 12 este ocupat de faimoasa coroană a mărcii, iar marcatorul de la ora 3 este înlocuit cu data mărită Cyclops. Restul numerelor sunt reprezentate de frumoase cifre romane pictate. Cu toate acestea, marcatorul de la ora 9 este evidențiat de un singur index luminos orizontal aplicat pe fața cadranului.
În timp ce acest cadran sună dezechilibrat și ocupat pe hârtie, opusul este adevărat în execuție. Marcatorul de la ora 9 compensează subtil data de la ora 3 și pare să ofere celorlalți marcatori cu cadran mai mult spațiu de respirație. Replica Rolex încă mai produce un stil de cadran similar pe actualul Datejust 41, cu o față de ardezie și cifre romane conturate în verde, dar marca nu mai produce o versiune neagră cu cifre argintii, așa că schimbarea este atât izbitoare, cât și în întregime simbolică pentru Datejust II.