Rolex Sky-Dweller Everose Oysterflex în vânzare

Deși nu este cel mai izbitor dintre noile ceasuri Rolex 2021, „Sky-Dweller”, cu brățara de stridii, este cu siguranță atrăgătoare, oferind o varietate bogată colecției. Există câteva variante dintre care puteți alege, vom vedea mai multe detalii mai jos.
Piesele din aur galben de 18k au opțiunea de cadrane albe, negre sau de șampanie, în timp ce exemplele Everose au cadrane albe, rodiu închis sau maro ciocolată. După cum sa menționat anterior, nu mai sunt disponibile ceasuri replica Rolex Sky-Dweller cu curele din piele, dar carcasele noilor versiuni au hote similare cu cele ale modelelor recent retrase, pentru a oferi Oysterflex un aspect mai integrat cu carcasa ceas.
Există încă 12 ceasuri Sky-Dweller în colecția actuală, care sunt echipate cu brățări Oyster, inclusiv modelele Rolesor. Între introducerea unui model preponderent din oțel inoxidabil și implementarea brățării Oysterflex, se pare că Rolex duce probabil colecția Sky-Dweller într-o direcție mai sportivă.
Diferit de noul Submariner care a primit o actualizare semnificativă atât în ​​interior, cât și în exterior, replica Rolex Sky-Dweller nu este mai mare (sau mai mică); nu i s-a remodelat carcasa și nici mișcarea nu a fost actualizată. Puterea este încă asigurată de Calibru 9001 intern – cea mai grea mișcare a mărcii, compusă din 380 de piese separate. Dintre acestea, 60 este utilizat pentru sistemul ingenios de margine de comandă a inelului, care conectează marginea exterioară la mișcarea interioară, permițându-i să acționeze ca un selector de funcții analog pentru a facilita procesul de configurare.
Folosind rama de comandă Ring, ora, data, fusul orar secundar și calendarul anual pot fi ajustate prin coroana înfășurată. Un calendar anual este unul care compensează numărul diferit de zile din diferite luni, ceea ce înseamnă că ceasul trebuie corectat manual doar o dată pe an, la 1 martie.
Fereastra de deasupra numărului din această lună este plină de culori contrastante, care oferă un afișaj ușor de citit fără a fi nevoie de pointeri sau găuri suplimentare în centrul cadranului. Sistemul este simplu din punct de vedere vizual, dar mecanic complex, ceea ce reprezintă o realizare impresionantă – chiar și pentru Rolex. Deși estetica locuitorilor din Sky continuă să fie dezbătută de unii, nimeni nu contestă glorioasa sa mișcare.