Noi ceasuri Rolex și modele întrerupte de la ceasuri și minuni

La fel ca și colecția GMT-Master II, colecția Rolex Sky-Dweller a adăugat câteva opțiuni de curele suplimentare. Până în prezent, toate ceasurile Sky-Dweller au venit cu curele Oyster sau Oysterflex, cu câteva modele din aur masiv întrerupte, cu curele din piele. Interesant, curelele Jubilee sunt disponibile numai pe cele două modele de oțel și aur și, deși numerele lor de referință nu au fost actualizate, curelele alternative au ca rezultat o estetică generală semnificativ diferită.
Replica Rolex Sky-Dweller a fost în continuă creștere de când a apărut pentru prima dată în 2012, iar în ultimii ani, modelele din oțel inoxidabil și aur alb cu cadrane albastre au sărit rapid în prim-plan ca favorite ale fanilor. Cadranul albastru se găsește numai pe White Rolesor cu numărul de referință 326934, dar, din moment ce replica ceasuri este acum disponibilă în ambele stiluri de brățări, va fi interesant să vedem dacă o configurație ajunge să fie mult mai solicitată decât cealaltă.
De asemenea, merită menționat faptul că cererea pentru cadranul albastru Sky-Dweller a depășit cu mult oferta la nivel de retail, aproape fiecare retailer având o listă de așteptare pentru ceas. Cumpărătorii potențiali vor avea în mod inevitabil o preferință în ceea ce privește stilul brățării, iar cu cadranul albastru răspândit acum în două configurații diferite ale modelului, este probabil ca așteptarea versiunii pe care o alegeți să fie mai lungă.
În timp ce cele mai mari știri pentru Rolex în 2021 sunt despre colecția Explorer și noile opțiuni de brățară pentru oțel inoxidabil GMT-Master II și Rolesor Sky-Dweller, este demn de remarcat faptul că Rolex a adăugat și câteva opțiuni de apelare suplimentare la colecțiile Daytona și Datejust .
Pentru Datejust, Rolex fals a adăugat câteva opțiuni de apelare suplimentare, dintre care unele au design unic. Un cadran are un motiv de palmier care se inspiră din pădurea tropicală și o variantă canelată concepută pentru a completa unele dintre stilurile semnate de Rolex.
În cele din urmă, există câteva opțiuni noi pentru colecția Day-Date. Unele sunt destul de standardizate, de parcă ar fi trebuit să facă parte din colecție cu mult timp în urmă – cum ar fi aurul alb Day-Date 40 cu cadranul său din ardezie cu marcaje clasice ale bastonului sau aurul stelar Day-Date 36 cu cadranul său alb roman și diamantul rama. Poate că cea mai notabilă ofertă nouă este totuși un nou cadran de piatră cu o felie de Eisenkiel pe față. La președintele Rolex Gold Stellar selectat, tonurile naturale ale mineralelor se combină perfect cu tonurile calde ale aliajului de aur roz de la Rolex.