șmecher, SmartWatch elvețian TAG Heuer

Replica-Tag-Heuer-Watches-Aquaracer-Automatic-500M-Calibre-5-43-95

Replica-Tag-Heuer-Watches-Aquaracer-Automatic-500M-Calibre-5-43-95

Cei mai mulți oameni cred că Apple ceas reprezintă piața SmartWatch, de fapt, e mult mai mult pe piața SmartWatch în plină expansiune decât atât. ceasornicari tradiționale încearcă tot posibilul pentru a crea ceva mai elegant și mai inteligent. Swiss de brand TAG Heuer este unul dintre primii. Și va lansa primul său ceas conectat în octombrie sau noiembrie a acestui an.
Cu toate acestea, nu avem mai multe informații detaliate despre acest orologiu. Tot ce știm este că este prețul va fi de aproximativ £ 900 și în colaborare cu Google și Intel, acesta va fi un dispozitiv cu Android.
Cum de a atinge succesul în noua piață digitală, fiecare orologerie are propriul punct. În ultima ediție a Ghidului nostru Watch & Bijuterii, GQ Editor adjunct Bill Prințul a primit low-down într-un interviu acordat în exclusivitate cu CEO-ul TAG lui Jean-Claude Biver. El a spus că apariția SmartWatch este un mod unic de a atrage tânăra generație.
„Cu cât este mai tânără generație purta un ceas conectat, cu atât mai mult se vor obișnui cu purtarea ceva pe încheietura mâinii, pe care ei nu sunt acum”, a spus Biver. „Datorită ceas conectat, încheietura mâinii nu a fost niciodată mai promovată decât este în prezent.”
Și, în opinia sa, eliberarea iminentă TAG Heuer este primul model de lux reale de pe piață, spre deosebire de oferind Apple.
„Google a făcut o analiză pentru a decide cine ar face cel mai bun partener, și a fost TAG Heuer ceasuri replica online. De ce? Pentru că ei văd cum Apple a incercat sa fie un brand de lux. Ei au angajat CEO-ul Burberry [Angela Ahrendts], au angajat CEO-ul de la YSL [Paul Deneve] – ei fac absolut efortul de a deveni un brand de lux și [pentru Google și Intel] una dintre opțiuni este de a face ceva cu TAG Heuer „..
Și, de asemenea, el a menționat că, ei nu vor face aceleasi ceasuri, cum ar fi Samsung, Suunto, sau Polar …, în cazul în care acestea fac acest lucru, nu va exista nici o contribuție la această industrie. Deci, ei vor incerca tot posibilul pentru a face un ceas tipic elvețian. Și, mai important, ceasul trebuie să poarte tot ADN-ul TAG Heuer ceasuri replica.
După cunoașterea toate acestea de mai sus, noi credem că Sartwatch TAG poate străluci propria lui lumină unică și să iasă în evidență în noua piață.