Un nou parteneriat între sport și de ceas replica TAG Heuer marca

 ceasuri replica ieftine

ceasuri replica ieftine

ceasuri replica aaa

ceasuri replica aaa

ceas replica TAG Heuer

ceas replica TAG Heuer

ceas replica TAG Heuer

ceas replica TAG Heuer

ceas replica TAG Heuer

ceas replica TAG Heuer

ceas replica TAG Heuer Chiar de la începutul lunii decembrie, ceas replica TAG Heuer, presedinte al diviziei de ceasuri si bijuterii din LVMH group– Jean-Claude Biver a proclamat că ceasul brandului La Chaux-de-Fonds va fi implicată în cursa globală pentru drumeții de schi Patrouille des Ghețarii, care are loc la fiecare doi ani de către armata elvețiană. În acest caz, TAG Heuer a devenit oficial cronometrorului si ceasuri pentru cursa. Mai mult decât atât, acest brand va fi afisat in evenimentul de lansare a următoarei ediții a cursei dure la fel de bine, care va fi prezent din 19 aprilie până în 22 2016.
Cu intenția de a se concentra asupra acestui nou parteneriat într-un mod adecvat, Fabricare a creat un ceas dedicat Patrouille: TAG Heuer Formula 1 Edition Patrouille de Ghețari Speciale. Este administrată să fie lansat într-o serie limitată de 200 de piese, disponibile începând cu luna martie 2016 ceasuri replica ieftine,
Rasa Alpine este un caracter sportiv elvețian, care are, de asemenea, apel la nivel mondial, cu o patrulă chineză care unește sportivii elvețieni în acest an. Potrivit acesteia, Jean-Claude Biver a susținut „, a Patrouille des Ghețarii este una dintre cele mai legendare curse a Elveției. Sunt incredibil de mândru că armata elvețiană a ales TAG Heuer în calitate de co-lucrător. Vom fi implicați în cursa în modul cel mai dinamic: nu numai ca sponsor, ci și prin administrarea participării a unei patrule de patru concurenți chinezi care ar participa cursa și de a descoperi alpinism de schi în Alpi noastre, de sprijin pentru a ridica profilul evenimentului la nivel mondial „.
O victimă a propriului succes, anul acesta cursa a primit încă o dată, mai multe intrări decât numărul de locuri disponibile. Ca urmare a unei remiză, ceasuri replica rolex patrule au fost acceptate pentru concurs, lăsând astfel aproximativ 900 de sportivi fără locuri și a trebui să aștepte cu răbdare pentru 2018 pentru a intra în cursa militară, din moment ce lista de așteptare a fost eliminată din motive organizatorice. Colonel Max Contesse, comandantul Patrouille des ghețarilor, a declarat că „Jumătate din patrulele sunt formate din membri militari elvețieni, ghiduri și forțe armate la nivel mondial.”
Ceasuri și brânză
Când vine vorba de alimente, Jean-Claude Biver are un loc personal în inima lui pentru brânză. În jur de cinci tone de brânză este produsă anual folosind lapte de la 86 de vaci sale din pășuni Valais. Și în timpul evenimentelor ceasornicarie Jean-Claude Biver în ceea ce lui a devenit o tradiție, el a venit cu una dintre roțile sale de brânză proprii pentru declararea parteneriatului cu Patrouille des ghețarilor. Oficial brânză de tăiere eveniment ceremonie realizată de Max Contesse și Fabrice Favero, în ciuda faptului că este oarecum dificil, în absența unui cuțit decent, sa întâmplat în mijlocul o ambianță cordial și a fost urmată de o șansă de a gusta imediat produsul.
Președintele Asociației pentru a ceasuri replica aaa și sprijini Patrouille des Ghețarii (Asociația de Promovare și Soutien de la Patrouille des Ghețarii) – Fabrice Favero, a mai spus că rasa a Patrouille des Ghețarii este o legendă care se potrivește perfect entuziasm, spirit de lucru în echipă și auto-transcendență în munții noștri cu semnificativă la nivel mondial TAG Heuer brand ceas care se amestecă fără efort minunata prezentare de sport cu creația tehnică. Nu este nici o îndoială că a doua zi a fost un succes, în acord cu participanții militari ai evenimentului.